Kiss, leppebehandling

Ingrid Harsen er tilbake på besøk den 21.november og kjører tilbud på behandlingen: 0,7ml Kiss til 1990,-. Veldig god behandling. Litt mindre produkt enn andre injeksjoner, men med strålende og naturlig resultat.

Vi har flyttet til Knut Siems gate 8

Et spennende nytt kapittel venter. Jeg har flyttet på meg, og slått meg sammen med flinke Edita’ s nails & eyelashes og fantastiske frisør Inga. Edita gjør alt fra manikyr til de flotteste vippe-extensions, og Inga er en proff frisør med lang fartstid i bransjen. Jeg har fremdeles de samme gode produktene, og behandlingene dere er så glade i – men med litt bedre plass enn før 💚

 

I UKE 36 HAR VI ÅPNINGSUKE MED NYE TILBUD HVER DAG

Cleo Hudpleies tilbud under åpningsuka:

Mandag og tirsdag

– 30% på alle behandlinger


Onsdag

Ingrid fra Vestfold laserklinikk kommer tilbake med botox og teosyal

– 50% på alle produkter (Ikke produktene Ingrid bruker)


Torsdag

950,- for kombibehandlingen: Hudpleie + nakke-ryggmassasje.


Fredag

voksing av ett omeråde 200,- (Legger, Lår osv..)

Håper dere har hatt en fantastisk sommer, vi gleder oss helt vilt til å kunne ønske dere velkommen til byens nye oase for velvære og selvpleie. Knut Siems gate 8 💚

50% på alle julegaver, lørdag 22.desember

50% på alle julegaver, lørdag 22.desember

Vi har åpent fra 10.00 til 14.00 på lørdag, 22.desember. Da får du 50% avslag på alle julegaveset og alle som kjøper et gavekort får med en gave. 

 

Benytt muligheten til å gi noen du er glad i litt egentid og pleie.

#metime #egentid

Ingrid fra Vestfold Laserklinikk tilbake tirsdag 16.oktober

 

Tirsdag 16. oktober er Ingrid Harsem fra Vestfold Laserklinikk tilbake. Hun er en av landets beste injektører og kommer til oss her i Kristiansund for å utføre behandlinger på deg.Ingrid har drevet laserklinikken i mange år, har mange ansatte og stor etterspørsel på sine behandlinger. Sjekk gjerne deres portefølje på vestfoldlaserklinikk.no eller på Facebook. De har også mange andre spennende behandlinger å tilby. Jeg har selv tatt behandling hos henne og hun er en profesjonell, sympatisk og behagelig person. Ring eller send en melding så setter jeg opp time til deg.

Mail / cleohudpleie@gmail.com

Tlf  / 71 67 06 77  eller 922 81 186

Signatur

Save Save

Save

Save

Save

Save

SkinPen™

SkinPen™ – Behandling basert på vitenskapelig dokumentert effekt

SkinPen™ eller CIT står for «Induction Therapy» på engelsk.

 

På norsk kaller man det kollagenstimulerende behandling.

 

SkinPen™ brukes til rejuvenation, til målrettet behandling av ansiktsrynker og til behandling av akne- arr og strekkmerker.

 

SkinPen™ har som formål å stimulere huden til selv å  danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og rynker.

 

 

SkinPen™ er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedeling rullene. Pennen kan lett
stilles inn på ønsket nålelengde for å behandle akkurat det området man ønsker. Rundt øyne og på nese vil man behøve kortere nåler, mens man i kinn kan skru opp lengden pga. tykkelsen på huden.  Muligheten for å justere nål lengden er en av grunnene til at SkinPen har vist seg å være en mer skånsom behandling enn de tradisjonelle microneedeling rullene. SkinPen™ virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikro hull i underhuden.

SkinPen™ arbeider med et nålehode med 12 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden – disse vil lukkes i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som – brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. De aktive ingrediensene fra serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

 

Behandlingen øker opptaket av de høykonsentrerte stoffene kraftig sammenlignet med andre metoder. Faktisk kan man oppleve at huden fylles såpass, at det ikke alltid er mulig å påføre en krem etter behandlingen.

Vil du ha en konsultasjon for å se hvilken behandling din hud trenger?

Offshore fra 12. – 30. juli

Hei! På grunn av sykdom på båten må jeg plutselig reise offshore i morgen – beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre. Ta kontakt med min datter Linn på linn@adcom.no eller 924 05 863 om det skulle være noe.

Ha en fin sommer videre alle sammen!

Titti

Offshore fra 16.05 til 13.06

Jeg reiser offshore 16.mai og blir borte til 13.juni Min kjære datter har nøkler til butikken om dere skulle trenge noen produkt, og hvis dere lurer på noe er det bare å ringe henne: Linn / 924 05 863.

Ønsker dere noen fortreffelige uker hjemme i finværet, så ses vi når jeg er tilbake / Titti (Kirsten)

 

IMG_9427.JPG

Save

Save

Vårt nye merke pHformula

ph formula er ekspert på dermatologisk hud resurfacing

Under veiledning fra verdenskjente nøkkelpersoner, inkludert dermatologer og farmasøyter, har pHformula utviklet et unikt hud resurfacing behandlingssystem og daglige hudpleieprodukter, for å forbedre og vedlikeholde en sunn og frisk hud.

Basert på innovativ vitenskapelig teknologi, hjelper disse produktene og behandlingene hudspesialister til å kunne tilby kontinuerlig hud-helse for alle hudtyper.

Vi blir inspirerte hver eneste dag av de positive effektene våre produkter og resurfacing behandlinger har på menneskers liv.

Save

Offshore til 23.06

Jeg reiser offshore og blir borte til 23.06. Min kjære datter har nøkler til butikken om dere skulle trenge noen produkt, og hvis dere lurer på noe er det bare å ringe henne: Linn / 924 05 863.

Ingrid kommer som avtalt den 08. juni og timene med henne går som normalt!

Ønsker dere noen fortreffelige uker hjemme i finværet, så ses vi når jeg er tilbake / Titti (Kirsten)

IMG_9427.JPG

Share This