Marina miracle

Vi har tatt inn den fantastiske serien Marina Miracle.

 

Sjelden har vi latt oss imponere såpass av en hudpleieserie. Hvis du er ute etter å pleie huden innenfra og ut – er dette serien for deg. Man kan virkelig kjenne huden bli hydrert og ser gløden komme etter første påføring.

Alle produktene lukter himmelsk – er utviklet og produsert i Norge – de fleste er 100% naturlige og inneholder masse deilige oljer og ingredienser som virker som magi for huden.

 

Selv skriver de dette på nettsidene sine:

Det som skiller våre produkter fra mange andre naturlig hudpleie merker, er de komplekse formlene og blandingen av nordiske og eksotiske ingredienser. Når nye produkter skal utvikles starter vi med et problem eller en hudtilstand og jobber deretter med ingrediensene for å finne den mest virkningsfulle og komplette sammensetningen. Dette krever til tider fermentering som er en langtekkelig prosess for å bryte ned molekylene i ingrediensene. I denne prosessen bruker vi mikrober som er gode for huden din og flere av produktene inneholder også aktiv og levende probiotika.

Signaturbehandling for hudfornyelse, proppfull av fukt

Vi har signaturbehandlingen med pro green mask som er spesialdesignet for å øke fuktighet, keratin og kollagenproduksjon. Den minsker arr, pigmentflekker og jevner ut hudtonen. Pro green mask er en 100% naturlig kjemisk behandling som ikke tørker ut huden, men gir fukt samtidig som huden fornyes, forbedres og styrkes.

Bestill her

Share This